Skip to content

Voorstelling Maffia Church in Theater de Peeriscoop

Datum: 01 nov 2020
Tijd: 16:00 - 18:00 uur

Locatie
Theater Peeriscoop


Voorstelling:                                       Maffia Church –  Good Riddance
Datum:                                                 zondag 1 november 2020
Aanvang:                                             16:00 uur
Prijs:                                                    € 12,50

Op zondag 1 november zal de fantastische, regionale coverband ‘Maffia Church’ optreden voor Theater Peeriscoop met hun theaterconcert ‘Good Riddance’.

De Gorinchemse coverband Maffia Church verzorgt deze middag een heerlijk akoestisch optreden. Deze gepassioneerde amateur muzikanten zullen ongetwijfeld een professionele set neerzetten. Ze spelen een vrolijke mix van blues, soul, country, American Gospels en rock ‘n roll. Bereid u voor op een feest van herkenning waar oude bekenden zoals Johnny Cash, JJ Cale en Bruce Springsteen de revue zullen passeren. De band bestaat uit: Peter Borsje (zang/gitaar), Erik Hettinga (contrabas), Ron Brouwer (banjo/gitaar), Maurice Visser (percussie/cajon) en Eva Borsje (zang).

De voorstelling begint om 16:00 uur. Helaas is de bar op last van de overheid gesloten, maar onze foyer is een half uur voor aanvang geopend.

De zaalkaarten voor deze regionaal zeer bekende band waren al snel uitverkocht.

Maar u hoeft de voorstelling niet te missen, want u kunt deze voorstelling ook thuis bekijken! Via een livestream ticket kijkt u live mee in de zaal. Voor slechts € 10,00 ontvangt u een link en mag u met de hele huiskamer meekijken, een solo livestream kost € 7,50. De livestream tickets zijn te bestellen via de website van Theater Peeriscoop. Daar is ook een Peerflix abonnement aan te schaffen, die u toegang geeft tot alle live gestreamde voorstellingen tot en met mei 2020.

Back To Top
Lid worden