Voorstelling: Jeroen Van Veen – Einaudi

Voorstelling: Jeroen van Veen – Einaudi

Datum: 10 nov 2019
Tijd: 15:00 - 17:30 uur

Locatie
Theater Peeriscoop


Jeroen van Veen speelt een programma met de bekendste werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi, geschreven voor één piano. Zijn muziek werd onder meer bekend door zijn soundtracks in de film Intouchables (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied.

De muziek van Einaudi heeft al vele harten gestolen en staat hoog in de hitlijsten. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om bij weg te dromen. Critici zeggen dat het geen klassieke muziek is, maar wat is het dan wel? Oordeel zelf en kom naar het theater voor The best of Einaudi.

Over The best of Einaudi schreef:
Klassieke Zaken: ‘Meesterlijk gespeelde trancemuziek.’

En over Einaudi:
DWDD: ‘Hij heeft een eigen stijl die invloeden bevat van wereldmuziek, rock en elektronica.’

componist: Ludovico Einaudi

www.jeroenvanveen.com | www.ligconcert.nl

In april 2016 ontving Jeroen de NPO Radio 4 Prijs 2016. De klassieke zender reikt de NPO Radio 4 Prijs jaarlijks uit aan een musicus, ensemble of concertinstelling die op een onderscheidende manier klassieke muziek toegankelijk maakt voor een breder publiek.

De entreeprijs van € 12,50 is inclusief een consumptie en hapjestafel na de voorstelling.
De voorstellingen van Jeroen van Veen kunt u liggend op het toneel beleven. Ligplaatsen kunt u alleen telefonisch reserveren via 0183-690022

Lid worden