Skip to content

Voorjaarsfair Lentiade

Datum: 06 mei 2017 - 07 mei 2017
Tijd: 10:00 - 17:00 uur

Locatie
Poort van Heusden (Land van Ooit)


Een bezoek aan de voorjaarfair Lentiade is jaarlijks een must voor iedereen met lentekriebels. Naast het gezellig shoppen in het parkbos bij ruim 150 lifestyle deelnemers met de leukste hebbedingen staat de fair bol van activiteiten voor jong én oud.

Wat is er te doen?
Verspreid over het hele terrein zijn proeverijen van streekproducten, creatieve (kinder-) workshops, live folkmuziek en pipes & drums, schminken, bellenblazen en vers bereid streetfood uit alle windstreken bij kleurrijke foodtrucks. De Beestenbus van Ouwehands Dierenpark is er met de Avonturiers en informatie over de Chinese panda’s in Pandasia en in het VertelTheater worden spannende verhalen verteld. Op diverse tijden vinden roofvogeldemonstraties met zeearenden en gieren plaats onder toeziend oog van de Soldaten van Waterloo. In het Roze Kasteel zijn de Engelse kroonjuwelen te bezichtigen, kan je een glimp opvangen van het populaire kinderpark uit vervlogen tijden en op bezoek bij Bep & To; de leukste toiletjuffrouwen die je ooit hebt gezien. En vergeet vooral het indrukwekkendeNederlands Kampioenschap Highland Games voor professionals én kinderen niet.

En er is meer…
Proef van een speciaalbiertje in de Britse Pub, zoek naar de hond van de HuisdierSuper en maak kans op mooie prijzen, ervaar het rijden op een electrische fiets tijdens een testrit op het Gazelle E-bike testrit parcours, ga tussen 12:00-15:00 uur op avontuur naar jezelf en krijg een persoonlijk bericht via een gratis reading van Bloemenfee Diana of geniet van een ontspannende stoelmassage in de ontluikende natuur…

 

Back To Top
Lid worden