Skip to content

Vocal groep Lava in de Koperen Knop

Datum: 09 mrt 2018
Tijd: 20:00 - 22:15 uur

Locatie
Museum De Koperen Knop


Lava is een groep vrouwen, die plezier hebben aan het zingen en treden daarom graag op voor publiek. Op vrijdag 9 maart 2018 zijn zij te horen en te zien in Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giesendam. Deze avond op De Etage, begint om 20.00 uur en beloofd een geweldig a capella concert te worden.  

 

VOCAL GROEP LAVA

Lava is een vocale groep, die bestaat uit 8 vrouwen. Zij delen het plezier van het sámen zingen en dat doen ze a capella. Hun stem is hun instrument, puur en kwetsbaar. Maar vooral ook mooi; ze kleuren naar elkaar in klank en ritme. Een lied is meer dan woorden. Er is veel aandacht voor tekstinterpretatie: wát ze zingen en hoe ze dat voor het voetlicht brengen. De groep streeft naar een zo uitgebreid en gevarieerd mogelijke ‘collectie’ in het genre lichte muziek, maar een lied met een klassieke twist wordt ook niet geschuwd. Het mooie Birds van Anouk, een Israelisch liedje over regen: Geshem Mishamayim, Liefde van Later van Herman van Veen, Mister Sandman en nog veel meer…
WIE ZIJN LAVA

Na een voorzichtige start in een kleine samenstelling breidde de groep zich uit naar acht vrouwen. De huiskamer waar ze samenkwamen werd te klein en dus verruild voor een repetitieruimte waar met veel meer armslag meer volume kon worden gemaakt. Zo startte in mei 2012 officieel Vocal Group Lava. Die naam is niet zomaar gekozen. De naam past bij de groep en illustreert wie de leden zijn en waar ze voor staan: vurig, warm, gloeiend en vol passie. Een kleurrijke stroom, die met alle schakeringen toch samen een eenheid vormt, een eenheid in verscheidenheid. De leden van de groep zijn allemaal verschillend en toch mengen en kleuren ze tot één geheel: Charlien Andreae, Rosanne Schliessler, Gerlinde Hager, Heleen Klifman, Cora König, Annet Lutzke, Conny Buuron en Anneke Beukelman.

 

RESERVEREN

Kaarten voor dit concert kunnen telefonisch, bij de balie van het museum en per e-mail worden besteld. De prijs is € 10,– per persoon, inclusief een kopje koffie of thee bij ontvangst.

Het concert begint op 20.00 uur en het museum is een half uur vooraf open: Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam, 0184-611366, koperenknop@koperenknop.nl.

 

 

 

Back To Top
Lid worden