Skip to content

Verantwoord ravotten op de Avelingen en…

Datum: 31 mrt 2018 - 01 apr 2018
Tijd: 00:00 uur

Locatie
Natuurcentrum Gorinchem


… eieren zoeken op het Natuurcentrum

De Paasdagen staan weer voor de deur en daar gaat Natuurcentrum Gorinchem een wel heel gezellige dagen van maken!

Mooie stippen, kleuren of juist strepen? Op 28 maart kan je bij de Kidsclub een paaseitje komen verven! Word je gelijk lid van de Kidsclub en kom je elke week lekker knutselen en spelen?

Op zaterdag 31 maart organiseren we 2 activiteiten! Tussen 10 en 12 uur gaan we op de Avelingen “verantwoord ravotten”. We starten bij de parkeerplaats tegenover Nieuwe Wolpherensedijk 18 te Gorinchem. Er worden verschillende activiteiten begeleid, zoals pijl en boog schieten, windwaaiers maken, natuurschilderij maken en er is een natuurontdekkingspad. Iedereen is welkom, ook papa’s en mama’s mogen mee ravotten! Vies worden mag! Deze activiteit is gratis.

Het feest gaat daarna verder op het Natuurcentrum. Daar heeft de Paashaas zijn eitjes verstopt. Er zijn 4 rondes, om 12.15, 13.00, 13.45 en 14.30 uur. Weet jij het gouden ei te vinden? Lever hem in bij de bar en win de chocoladepaashaas! De witte eieren kan je bij de bar ruilen voor een zakje lekkere chocolade-eitjes. Van al dat zoeken krijg je dorst, dus voor alle kinderen staat er een glaasje limonade klaar. Deelname is € 1,- per kind.

Zowel eerste als tweede Paasdag is het Natuurcentrum gewoon geopend van 9-17u. Liever wat later op de dag lekker eten tijdens Pasen? Reserveer dan de high tea van het Natuurcentrum tijdens Pasen! Reserveren graag vóór 28 maart!

 

Back To Top
Lid worden