Skip to content

Sjaak Bral in Theater de Peeriscoop (Livestream)

Datum: 25 nov 2020
Tijd: 21:00 - 23:59 uur


Voorstelling:                                       Sjaak Bral – Waar Wel 2020 (try-out)
Datum:                                                 woensdag 25 november 2020
Aanvang:                                             21:00 uur Alleen Livestream
Prijs:                                                    € 10,99 / € 15,99

Op woensdagavond 25 november zal Sjaak Bral een try-out van zijn nieuwe voorstelling “Waar Wel 2020” spelen in Theater Peeriscoop. De zaalkaartjes zijn volledig uitverkocht. Dit betekent echter niet dat u de voorstelling hoeft te missen. De voorstelling wordt namelijk ook live gestreamd.

Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of, zoals hij zelf zegt: ‘Niets menselijks is mij vreemd’.

De oudejaarsconference van Sjaak Bral staat dit jaar, hoe kan het anders, in het teken van de Coronacrisis. ‘Een onwerkelijke tijd’, in de woorden van Sjaak. Hoe vat je de achtbaan samen waarin wij met z’n allen in 2020 zaten? Door een heerlijke avond vol herkenning, met de gulle lach en een oprechte traan. Laat dat maar aan Sjaak Bral over. De meester van het actuele cabaret, al 24 jaar. Ook in dit Corona-jaar. De naam van deze voorstelling is door Sjaak van Vaarwel 2020 omgedoopt in “Waar wel? 2020”, nou in Theater Peeriscoop dus, maar dan wel bij u thuis.

Als u een livestream ticket koopt, kunt u vanuit uw eigen woonkamer meegenieten met deze hilarische voorstelling. De prijs voor een solo ticket bedraagt € 10,99 en voor een woonkamer ticket betaalt u slechts € 15,99. Tickets voor de livestream staan te koop op www.peeriscoop.nl onder de tab “livestream tickets”.

‘Klassieke oudejaarsconference van een grappenmitrailleur’De Volkskrant

‘Pientere grappen, behendig samengebonden’NRC

‘Zijn liedjes raken meer dan ooit’ –  AD

‘Bral is ongewoon indrukwekkend’Trouw

Beeld: Ministerie van Beeld

Back To Top
Lid worden