Skip to content

Kennissessie “Gasloos bouwen heeft de toekomst”

Datum: 29 nov 2017 - 30 nov 2017
Tijd: 13:30 - 00:00 uur

Locatie
Oude Posthuys


Bouwen zonder gasaansluiting is een feit. Ja, maar hoe pak je het nou echt aan? Experts delen op 29 november hun kennis en ervaring in korte pitches, want het is allang realiteit! Deze bijeenkomst is bestemd voor overheid en bedrijfsleven in de regio’s Rivierenland en Alblasserwaard Vijfheerenlanden en biedt praktische handvatten en neemt koudwatervrees weg. Je bent van harte uitgenodigd!

De gratis bijeenkomst wordt georganiseerd door de Stichting BlauwZaam samen met de gemeenten van de Vijfheerenlanden Alblasserwaard en bedrijvennetwerk Energitie.

Wethouder Maks van Middelkoop van de gemeente Zederik vertelt over Weide II in Meerkerk, de nieuwe wijk die geen gebruik gaat maken van fossiele brandstoffen. In korte inspirerende pitches komen praktijkvoorbeelden uit de regio tot leven. Tevens wordt het toekomstbeeld voor de regio geschetst.

Er zijn al ruim 60 aanmeldingen vanuit de regio: overheid én bedrijfsleven. Een uitgelezen kans dus om kennis te halen, te delen en te netwerken.

De gratis bijeenkomst vindt plaats in Het Oude Posthuys, Meent 57 in Leerdam en begint om 14 uur (inloop om 13.30 uur). Wel even aanmelden!

We hopen je te zien.

AANMELDEN BIJEENKOMST 29.11 –

LEES MEER

Back To Top
Lid worden