Skip to content

Graanbuurt: Brocante aan de Giessen

Datum: 11 apr 2019 - 13 apr 2019
Tijd: 10:00 - 17:00 uur

Locatie
De Graanbuurt


Brocantefestijn in de Graanbuurt in Giessenburg

Onze jaarlijks terugkerende antiek- en curiosamarkt heeft een enorme aantrekkingskracht op de bezoekers. Niet zo vreemd, want wat is er nu leuker om – al slenterend door onze historische Graanbuurt – te stuiten op een formidabele gelukstreffer.

Maar liefst veertig brocanteurs stallen hun uiteenlopende brocante uit: stijlvol en landelijk, stoer en industrieel, victoriaans en shabby chic. Als daar geen juweeltjes tussenzitten..! In de hele Graanbuurt heerst een vrolijke ‘joie de vivre’-sfeer, met op verschillende plekken aangename terrassen om de eerste aankopen nog eens op het gemak te bewonderen. Na een drankje en lekkere hap ben je klaar voor de tweede ronde, want uitgekeken, nee, dat raak je hier niet.

In een relaxte bohemien omgeving waar gezelligheid en ongedwongenheid voorop staan, doe je een heleboel inspiratie op. Geniet van de charme op het Retroplein, speur naar zolderschatten in de Graanmaalderij, stuit op het hippe punch needling in de Oude Dienstwoning, vind vintage in de Grasdrogerij, shop erop los in Graanschuur en ontdek de kleurrijke variatie in de Kolenbeurs.

Plús dus… drie dagen lang die heerlijk bonte verzameling in uitstallingen met nostalgisch speelgoed, vintage design, snuisterijen en antieke meubels, curiositeiten, kristal en zink en nog veel meer. Geloof ons maar: je kijkt je ogen uit!

Drie dagen lang welkom in de Graanbuurt op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 april van 10.00 tot 17.00 uur.

Parkeren en entree zijn GRATIS!

Back To Top
Lid worden