Skip to content

Een High Tea in de lente bij de Koperen Knop

Het voorjaar is op komst. Het blijft ’s avonds al wat langer licht en de bomen en struiken laten hun eerste knoppen zien. Dat is voor Museum De Koperen Knop aanleiding op 20 maart 2020 een lente high tea te organiseren. Een mooie gelegenheid om even in een moment van rust te gaan genieten van de heerlijkste lekkernijen? Gun uzelf – eventueel met een of meer vriendinnen – een verrukkelijke middag.

Andere tijden
Voor onze vroege voorouders was de winter een lastige tijd. Het was een groot deel van het etmaal donker, en er was moeilijk aan voedsel te komen. Velen zagen in die vervlogen perioden uit naar het voorjaar. Als de natuur nieuw leven begon te geven kwam bij die mensen het vertrouwen terug. Wij kunnen ons zo’n situatie niet meer indenken. Onze westerse maatschappij is het voorbeeld van heel andere tijden.

De high tea
De high tea in De Koperen Knop wordt verzorgd door Thee & Leut en vindt plaats op De Etage. Vanaf 14.00 uur is er een inloop en wordt u verwelkomd. Dan heeft u ook gelegenheid om de expositie van dat moment te komen bekijken, ‘1000 Speldenprikken’. Deze expositie toont zeer bijzondere textiele kunst van hoog niveau.
Dan vangt om 14.30 uur de high tea aan, met een glas mousserende wijn en aansluitend worden er op De Etage lekkere hartigheden gepresenteerd, gevolgd door zoete lekkernijen. Ook worden er diverse soorten thee geserveerd. Rond 16.30 uur wordt de verrukkelijke middag afgesloten.

Reserveren
Als u wilt deelnemen kunt u tot en met 13 maart 2020 mailen naar reserveringen@koperenknop.nl. De kosten van € 25,– per persoon kunnen vooraf worden overgemaakt op bankrekening NL 93 RABO 03950 01 005 t.n.v. Museum De Koperen Knop of op de middag zelf in het museum worden betaald (pinautomaat aanwezig). Onverhoopte afmelding kan tot en met 13 maart 2020 per email zonder dat betaling verplicht is. De gegevens van het museum zijn: Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam, 0184-611366.

Back To Top
Lid worden