Skip to content

In de laatste editie van het ledenmagazine van de Rabobank (Dichterbij) staat een actie van diverse Den Hâneker ondernemers. Bewaar het magazine daarom ook goed, want op vertoon van deze Dichterbij kunt u gebruik maken van onderstaande acties.

HannesHeerlijkheid

Theetuin HannesHeerlijkHeid – 2e kopje koffie/thee gratis
Op zaterdag en zondag kunt u terecht op het volledige HannesHoeve-terrein, compleet met trampoline, speelveld, dierenweides enzovoort. Op deze dagen serveren wij heerlijke (speciale) koffie’s en andere dranken, als ook zelf-gemaakte taarten en andere lekkernijen. Ook hebben wij een kleine lunch-kaart en ijs.

Kom naar theetuin de HannesHeerlijkHeid en ontvang je tweede kopje koffie of thee gratis! Kijk voor de openingstijden en meer info op onze website: http://hannesheerlijkheid.nl/.


Den Hâneker – gratis (koolmees)nestkast t.w.v. € 10,- bij een lidmaatschap
Een lidmaatschap bij Den Hâneker kost maar € 30,00 per jaar. Met een lidmaatschap draag je bij aan het behoud en de promotie van ons prachtige gebied. Ook kun je gebruik maken van de kennis en ervaring van de vereniging, ontvang je elk kwartaal onze ‘Poldernieuws’ nieuwsbrief en kun je meedoen aan diverse ledenactiviteiten. Help jij ons om onze streek (be)leefbaar te houden?

Je kunt lid worden via: http://denhaneker.nl/lid-worden/. Vul bij de opmerkingen in dat het om de ‘Dichterbij-actie’ gaat. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op over het ophalen van de nestkast.


Theetuin ‘t Groene Broek – 2e kopje koffie/thee gratis
Voor een heerlijk biologische kop koffie/thee komt u naar theetuin ‘t Groene Broek. Een goede combinatie met heerlijk zelfgemaakte Bio taart of een ijsje voor de warme dagen!
Geniet van de rust met een lunch of high tea (beide op afspraak) en geniet van zoete of hartige hapjes.
Kom tot rust in theetuin ‘t Groene Broek en ontvang je tweede kopje koffie/thee gratis! Ons adres is Broekseweg 22 te Hardinxveld-Giessendam. Kijk voor openingstijden en meer info op onze website: http://www.tgroenebroek.nl.


Camping de Grienduil – gratis consumptie bij onbeperkt pizza eten
Van mei tot en met september kun je bij Camping de Grienduil elke vrijdag onbeperkt pizza eten uit de houtoven. Maar pizza eten is hier een beleving. Niet zomaar even een pizza bestellen. Zij nemen je mee van het begin tot het eind en u beslist wat er op mag. € 11,00 per persoon, kinderen van 3 tot 8 jaar € 6,00. Met de Dichterbij-actie is de eerste consumptie gratis! Wel reserveren want vol=vol. Bel: 0183-351512.

Domein Oosteind – 10% korting op een rondleiding

Domein Oosteind is een wijngaard in Goudriaan. Hier zijn de nieuwste druivenrassen aangeplant. Totaal 1100 planten waarvan rode,witte en rosé wijnen worden gemaakt sinds 2003. Wijnen zijn aan huis te koop. Het gehele seizoen worden er rondleidingen gegeven met wijnproeverij en bezichtiging wijnmakerij.

Kom naar Domein Oosteind en ontvang 10% korting op een rondleiding gedurende seizoen 2019! Kijk voor meer info op onze website: https://www.domeinoosteind.nl/.


De Riekjeshoeve – 2 gratis hamburgers

Wij hebben een gezellige boerenlandwinkel waar u van alles kunt kopen. Wij verkopen o.a. groente en fruit, aardappels, vlees en melk van onze eigen koeien, eieren van de eigen kippen, streekproducten en cadeauartikelen. Ook veel artikelen met een “knipoog” waar u zeker mee aan kunt komen. Heeft u zin in een overheerlijke bak koffie, fris of ijs met wat lekkers? U kunt zowel buiten als binnen zitten in de gezellige ruimte met een echte boeren beleving. Kom gerust eens kijken!

Bij inlevering van de Dichterbij krijgt u gratis twee hamburgers. U kunt dan thuis ons heerlijke vlees proeven. Kijk voor meer info op onze website: www.boerenlandwinkel-riekjeshoeve.nl.


Booij Kaasmakers – Gratis koffie/thee ontvangst bij Workshop Kaasmaken

Leer de basisprincipes van het kaasmaken in een leuke workshop ‘Verse Kaas maken’ van 2,5 uur. De workshop is inclusief de zelfgemaakte kaas, een kaasproeverij en rondleiding door de kaasboerderij en kost €25,- p.p.* Leuk voor een bedrijfsuitje of familiedag en naar wens uit te breiden met een proeverij, lunch of diner. Ontvang op vertoon van deze voucher gratis koffieontvangst t.w.v €4 pp, voor max. 10 personen.
Kijk voor meer informatie op www.booijkaasmakers.nl reserveer via boerderij@booijkaasmakers.nl.
*in verband met de opstartkosten wordt de workshop aangeboden vanaf 8 personen.


Theater Peeriscoop – Tweede kaartje gratis bij familievoorstelling Rimpelsteeltje!

Theater Peeriscoop biedt leden van de Rabobank voor de voorstelling Rimpelsteeltje op woensdag 23 oktober het 2e kaartje gratis aan. Deze voorstelling begint om 15.00 uur en kost € 8,50 p.p. inclusief ranja en lekkers.

Rimpelsteeltje gaat over een stoere kleindochter en een lieve oma die steeds meer vergeet.
Elke woensdag gaat Grietje op bezoek bij haar oma. Om samen iets leuks te doen, te kletsen, te niksen. Dat vinden ze gezellig. Maar vandaag is oma kwijt. En terwijl haar moeder en tantes kibbelen over wat er moet gebeuren, gaat Grietje op zoek.

Reserveren voor deze familievoorstelling bij Theater Peeriscoop kan telefonisch via 0183-690022, vermeldt hierbij dat het om de Dichterbij-actie gaat.


Verdoorn Gelegenheidskoetsen – 2de kopje koffie gratis bij arrangement

Het vertrouwde adres voor het maken van gezellige rondritten met de paardentram nabij de molens van Kinderdijk of door de mooie Alblasserwaard

NU BIJ DIT ARRANGEMENT:
– Ontvangst met koffie/thee en appelgebak (2de kopje koffie GRATIS)
– Rondrit nabij de molens van Kinderdijk of door de Alblasserwaard
– Lunch in onze sfeervolle Boerderijzaal
– Demonstratie wagenmaker
-Roofvogeldemonstratie

Ook voor trouwrijden met koetsen, jubilea, bedrijfsfeesten, familie feestjes, kinderfeestjes, reclame, enz.

Boek een arrangement en krijg het tweede kopje koffie/thee gratis gedurende seizoen 2019! Bel voor een reservering naar: 06-22520373 en vermeldt hierbij dat het om de Dichterbij-actie gaat.
www.verdoorngelegenheidskoetsen.nl


Gastenverblijf Rodenburg – gratis ontbijt bij een overnachting

Kom heerlijk overnachten bij Gastenverblijf Rodenburg en geniet van een gratis ontbijt!
Gastenverblijf Rodenburg bevindt zich in een verbouwde stal aan de rand van het dorpje Streefkerk, zo’n 13 minuten rijden vanaf de Avonturenboerderij.

Op de eerste etage bevinden zich twee compleet ingerichte kamers, welke plaats bieden aan maximaal elk 4 personen.
Bij een heerlijke overnachting hoort uiteraard ook een lekker ontbijt. Bij aankomst ontvangt u van ons een goed gevulde mand, zodat u de volgende morgen zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer u wilt ontbijten. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw ontbijt heerlijk buiten op het terras te nuttigen.
Kortom een plek waar u heerlijk kunt genieten in een rustige omgeving!

Geef bij boeking aan dat het om de Dichterbij-actie gaat en geniet van een gratis ontbijt. Kijk voor meer informatie over Gastenverblijf Rodenburg op www.gastenverblijfrodenburg.nl.


Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper – gratis fles (karne)melk bij aankoop van een stukje kaas

Bij Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper koop je de lekkerste zuivelproducten. Ambachtelijk gemaakte boerenkaas en ook heerlijke melk, karnemelk, volle & magere yoghurt, room en roomboter. Dit alles zelf gemaakt op de boerderij. In de boerenwinkel worden daarnaast nog veel meer (streek)producten verkocht. Kom een keer langs en ervaar het verschil!

Laat de advertentie in de Dichterbij zien & krijg een gratis fles (karne)melk bij aankoop van een stukje kaas. Houdt er rekening mee dat er wel statiegeld op de fles zit, dit dient wel betaald te worden. Uiteraard krijgt u dit weer retour bij inlevering van de fles op een later moment.

Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.giessenlander.nl.

Back To Top
Lid worden