Skip to content

Clinic free running bij de Koperen Knop

Als extra activiteit bij de huidige expositie verzorgen de Free Runners van OKK op 19 oktober 2019 een speciale clinic bij Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam. Iedereen is welkom om hieraan deel te nemen en alle deelnemers hebben die dag gratis toegang tot de expositie. Iedereen is van harte welkom om zijn of haar sportiviteit te komen laten zien.

Expositie
De Koperen Knop en OKK laten met de huidige expositie zien dat ze op een geweldige manier samenwerken. Beide hebben die jaar iets te vieren: OKK bestaat 100 jaar en Museum De Koperen Knop 30 jaar. Die samenwerking heeft geleid tot een expositie die er zijn mag. De vele bezoekers die al zijn geweest zijn enthousiast over de vele herkenbare elementen die de tentoonstelling bevat. Tal van voorwerpen geven een beeld van de geschiedenis van de gymnastieksport. De talloze foto’s die daarnaast te zien zijn in de expositie en op de verschillende beeldschermen roepen herinneringen op van voorbije tijden.

Clinics
Een actieve vereniging als OKK ontwikkelt mee met de tijd. Dat blijkt uit het feit dat er clinics worden gegeven. Feitelijk is een clinic een actieve workshop, waarbij sportieve uitingen centraal staan. Bij een clinic bewegen de deelnemers op hun eigen manier en in hun eigen tempo op het ritme van muziek. Op zaterdag 19 oktober 2019 is iedereen van harte welkom tussen 13.30 en 15.30 om zijn en haar kunsten te komen tonen. Er is deskundige leiding aanwezig van Jurre Kraaijeveld, geassisteerd door Arne Post.

Kinderen
De clinics zijn toegankelijk voor iedereen, oud en jong. Juist kinderen vinden het leuk om hun beweegmogelijkheden te tonen. Zij kunnen zich naar hartenlust komen uitleven. Kinderen die liever wat minder actief zijn kunnen in het museum de speciale speurtocht invullen, waarbij ze bij inlevering een medaille krijgen. Bovendien maken ze dan na afloop van de tentoonstelling (na 23 november 2019) kans op een leuke prijs als alles goed is ingevuld. Ook een leuke activiteit voor in de herfstvakantie.

Museum
Voor meer informatie over het museum kijkt u op www.koperenknop.nl. Het adres van Museum De Koperen Knop is Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. De reguliere openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Voor groepsbezoeken en het gebruik van het museum als vergaderlocatie of cursusruimte is er een nieuwe arrangementenfolder 2020, die u ook op de website kunt vinden.

Back To Top
Lid worden