Skip to content

Bach’s hoboconcert & rap, dance en percussie op Monumentendag

Op Monumentendag organiseert de Stichting Oude Hollandse Waterlinie diverse Prinsenconcerten. Evenals vorig jaar verzorgt Camerata Capelle weer een schitterend programma van klassieke muziek op eeuwenoude locaties. Ditmaal een programma met werken van o.m. Handel, Bach en Vivaldi, met o.a. hoboiste Marjola Uitendaal, die het prachtige hoboconcert van Bach speelt.

De Prinsenconcerten zijn gratis te beleven op zaterdag 8 september in de Petruskerk in Woerden (11 uur), NH Kerk in Bodegraven (13 uur) en Gasthuiskapel in Gouda (15 uur).

Verder op zondag 9 september in de Oudkatholieke kerk in Oudewater (11.30 uur), Zilvermuseum Schoonhoven (14 uur en Stadhuis Nieuwpoort (16 uur).

Open Monumentendag 2018 staat dit jaar in het teken van de Party van de Prins. Prins Willem III en zijn hofdame Leoni presenteren een programma met zang, dans en percussie. Zo zijn er optredens van de Ducktape Urban Dance Crew uit Utrecht, Challenge Dance Percussion uit Schoonhoven en Samba Vivaz uit Woerden. Verder treden de Frans-Surinaamse zangeres DiMerlla en de Alphense rapper Shadex op.
De Party van de Prins is op zaterdag 8 september te zien in Woerden (11 uur), Nieuwkoop (12.30 uur) en Oudewater (15 uur). Verder op zondag 9 september om 13 uur in Woudrichem, om 15 uur in Gorinchem en om 16 uur in Leerdam.

Meer informatie op www.oudehollandsewaterlinie.nl.

Back To Top
Lid worden