Skip to content

Avonturenboerderij Molenwaard verkozen tot Beste Family Entertainment Center

GROOT-AMMERS • Dinsdag 26 maart werd tijdens de Vakdag ‘Het Nieuwe Dagje Uit’ bekendgemaakt dat Avonturenboerderij Molenwaard de award heeft gewonnen voor het Beste Family Entertainment Center.

Dat betekent een nieuwe waarderingsprijs voor de avonturenboerderij, die morgen, donderdag 28 maart, een jaar bestaat. In deze korte periode is het themapark in Groot-Ammers uitgeroepen door de ANWB tot het ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019’, door Jumbo tot het ‘Verrassendste Dagje Uit’ en nu ook tot het Beste Family Entertainment Center. De laatste award wordt door de branchevakjury toegekend aan die onderneming die in staat is het optimale gevoel te creëren van een gezellig dagje uit in familiare sfeer.

Volgens juryvoorzitter Hans van Leeuwen (trendwatcher, adviseur en conceptontwikkelaar Recreatie en Toerisme) lag de top 3 zo dicht bij elkaar dat uiteindelijk de bezoekersbeoordelingen op sociale media de doorslag moest geven. Daarbij werd zowel naar de waardering als naar het aantal reviews gekeken. Zo ontstond een gewogen gemiddelde waarbij de Avonturenboerderij met een 4,9 (op een schaal van 5) het hoogste scoorde. Op de tweede plaats eindigde Het Waddencentrum Afsluitdijk en op de derde positie The Max, de winnaar van vorig jaar.

Van Leeuwen benadrukte in zijn speech over Avonturenboerderij Molenwaard dat hij nog nooit eerder had gezien dat een FEC in zo’n korte tijd al zo’n hoog niveau bereikte. Dit was volgens hem vooral te danken aan de medewerkers.

Bij de beoordeling door de vakjury werd onder andere gekeken naar de diversiteit aan activiteiten, de sfeerbeleving, thematisering en hospitality, het commerciële concept en de online performance, conversie en strategie.

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden