Skip to content

Artikel Nieuwe Oogst | Webinar GLB-vouchers voor advies: Laat ze niet liggen

Boeren en tuinders die innovatieve oplossingen zoeken en hierover met een erkend adviseur willen sparren, kunnen hiervoor subsidie krijgen. RVO verleent deze subsidie in de vorm van vouchers. Vouchers voor kennis over bijvoorbeeld het verduurzamen van het bedrijf, maar ook voor het uitdenken van een ander bedrijfsplan.

Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs (vab) en Nieuwe Oogst houden op dinsdag 12 maart om 19 uur een webinar over dit onderwerp. Het blijkt dat deze vorm van subsidie niet bij alle boeren en tuinders bekend is. Het webinar geeft inzicht in hoe je als agrarisch ondernemer gebruik kunt maken van de vouchers, welke doelen de innovatievouchers kunnen hebben en wat de functie van de BAS-erkenning is binnen dit subsidiesysteem.

Tafelgasten bij het webinar zijn Gertjan Stokkers, melkveehouder in Haaksbergen, Arjan Strootman, bedrijfsadviseur bij AgroAdvies Oost-Nederland, Arne van Schot, melkveehouder in Oude Pekela, Albart Coster, mede-eigenaar en adviseur Dairy Farming bij Dairy Consult en Antoine Wouters van den Oudenweijer, Frank Pisters en Paul Daniëls van Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs. Het gesprek wordt geleid door Esther de Snoo, hoofdredacteur van Nieuwe Oogst.

Aanmelden voor het webinar ‘GLB-vouchers voor advies: Laat ze niet liggen!’ kan hier.

Bron: Nieuwe Oogst

Back To Top
Lid worden