Skip to content

Artikel Kontakt: Zwemvierdaagse met extra activiteiten bij de Doetsekom in Giessenburg

GIESSENBURG • Tijdens de zwemvierdaagse in de Doetsekom in Giessenburg zwemmen deelnemers van 6 tot en met 9 juli elke dag een afstand van 250, 500, 750 of 1000 meter. Dit kan tussen 15.30 – 17.30 uur en tussen 18.00 en 20.00 uur. Na vier dagen ontvangen alle deelnemers een medaille als herinnering.

Badjuf Mary van der Plas: “Tijdens het zwemmen gebruik je bijna alle spieren in je lichaam. Uit onderzoek is ook gebleken dat zwemmen je stress verminderd, genoeg reden om te gaan zwemmen dus. Daarnaast is de Zwem4daagse ook een leuk evenement met allerlei activiteiten er om heen.”

Sport-en-spelactiviteiten
Voor de kinderen zal er dagelijks een sport-en-spelactiviteit worden toegevoegd aan het programma. Zo is er een glijbanenrace op dinsdag, buikschuifbaan op woensdag, dubbeltjes duiken op donderdag en wordt de week afgesloten op vrijdag met een spetterende disco met medewerking van de Halte. Ook is het mogelijk om leuke prijzen te winnen door deel te nemen aan de kleurplatenwedstrijd. Prijswinnaars worden bekend gemaakt op 9 juli, de slotdag van de zwemvierdaagse.

Aanmelden kan via www.dedoetsekom.nl. Voor all-in abonnees is een ticket voor de zwemvierdaagse standaard inbegrepen in het abonnement (let op: inschrijven vooraf is wel noodzakelijk). Basis-abonnees betalen € 10,- en niet-abonnees betalen € 15,- voor deelname (bedrag is inclusief een consumptiebon ter waarde van € 2,50 bij Sportcafé ’t Kommetje en een medaille).

Bron: het Kontakt/Beeld: Aangeleverd

 

Back To Top
Lid worden