Skip to content

Artikel Kontakt: Zieke Elsie en haar ouders met Ambulancewens op bezoek bij Avonturenboerderij

GROOT-AMMERS • De vijf maanden oude ernstig zieke Elsie uit Maassluis heeft op woensdag 14 april met haar ouders een bezoek kunnen brengen aan de Avonturenboerderij in Groot-Ammers.

Directeur Kees Veldboer van de Ambulancewens heeft deze wens kunnen uitvoeren in samenwerking met verpleegkundige Manon uit Bleskensgraaf, die bij het kinderziekenhuis in Rotterdam werkt.

Dankzij haar dubbelrol heeft ze deze wens van de ouders van Elsie heel snel kunnen realiseren. Manon werkt niet alleen op afdeling intensive care kinderen transitie bij het kinderziekenhuis, maar is ook verpleegkundige vrijwilligster bij stichting Ambulancewens Nederland.

“Deze familie heeft het ultieme eerste gezinsuitje mogen beleven op het park”, reageert Manon. In verband met de covidmaatregelen mogen er geen gezinsleden buiten papa en mama in het kinderziekenhuis komen. Dit gezin leeft dus al sinds de geboorte van hun jongste telg verplicht gescheiden.

Stichting Ambulancewens is blij met de medewerking van Avonturenboerderij Molenwaard, die speciaal voor deze gelegenheid haar deuren even opende. Fien en Teun waren erbij en de ponykar werd van stal gehaald.

Bron: het Kontakt/Beeld: Aangeleverd

Back To Top
Lid worden