Skip to content

Artikel Kontakt: Virtuele vierdaagse in Molenlanden met sponsoractie voor avondvierdaagse

MOLENLANDEN • GIGA Molenlanden wil er graag samen met de lokale vierdaagse organisaties voor zorgen dat de Stap & Trap vierdaagse van 18 tot 27 september, die virtueel gehouden zal worden, een extra groot feest wordt.

Het wordt in september een virtuele vierdaagse waarbij deelnemers de lokale vierdaagse-organisaties een extra stimulans geeft voor volgend jaar. Zij kunnen het dit jaar helaas door de huidige maatregelen niet organiseren. Maar daar heeft GIGA Molenlanden een oplossing voor.

“Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen! Je komt niet alleen lekker in beweging, kunt van de omgeving genieten maar je geeft ook iets terug aan de lokale organisaties”, aldus GIGA Molenlanden. “Omdat zij het dit jaar helaas niet kunnen organiseren, willen ze er volgend jaar een extra groot feest van maken. En daar kun jij ze bij helpen.”

Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneren deelnemers automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld en dragen ze bij aan de organisatie voor volgend jaar.

Dit jaar loopt men door middel van een app een zelfgekozen afstand. GIGA Molenlanden: “Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer.”

Via de app kan men elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. De inzet wordt uiteraard beloond met een medaille, gesponsord door de Rabobank. Inschrijven kan op www.gigamolenlanden.nl.

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden