Skip to content

Artikel Kontakt | Avonturenboerderij in Groot-Ammers opnieuw genomineerd voor Leukste Uitje

GROOT-AMMERS • Avonturenboerderij Molenwaard is dit jaar voor de zesde keer op rij genomineerd voor de ANWB-verkiezing voor de leukste uitjes en maakt daarmee kans om het ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland 2024’ te worden.

Dat zij in hun jubileumjaar weer opnieuw genomineerd zijn, maakt het een dubbel zo groot feest op de Avonturenboerderij. Tijdens deze landelijke verkiezing bepaalt het publiek door te stemmen wie zich komend jaar het leukste uitje mag noemen.

Avonturenboerderij Molenwaard is enorm trots dat zij opnieuw genomineerd zijn voor deze prijs en hoopt dat zij na deze verkiezing opnieuw de titel ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland’ mogen voeren

Sinds Avonturenboerderij in 2018 haar deuren opende werden zij vijf keer op rij verkozen voor deze prijs, namelijk in 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023.

‘Dat onze bezoekers de Avonturenboerderij zo waarderen dat ze ieder jaar op ons stemmen en enorm hoge cijfers geven voor alle criteria gesteld door de ANWB maakt ons enorm trots. Het is een bevestiging dat we het goed doen, door buitengewoon gastvrij te zijn en elke keer weer onze bezoekers proberen te verrassen en verblijden.’

Onder meer het populaire boertje en boerinnetje, Fien en Teun, en hun dierenvriendjes hopen dat er ook dit jaar weer volop gestemd gaat worden. Stemmen op het Leukste Uitje is mogelijk tot en met 29 oktober 2023 en stemmen op Avonturenboerderij Molenwaard kan via www.anwbleuksteuitje.nl/avonturenboerderij-molenwaard.

Meer informatie over de verkiezing voor het Leukste Uitje is te vinden op www.anwb.nl/landvananwb/verkiezing-leukste-uitje.

Bron: het Kontakt/ Beeld: Ton de Bruin

Back To Top
Lid worden