Skip to content

Artikel AD | Plein vol ideeën voor activiteiten op melkveebedrijven tijdens boerenvakbeurs in Gorinchem

Een speciaal plein waar melkveehouders inspiratie kunnen opdoen voor nieuwe activiteiten om hun bedrijf mee uit te breiden. Dit is een van de nieuwe initiatieven op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen eind november in Evenementenhal Gorinchem.

,,Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de zestiende editie. Met nog twee maanden te gaan, vinden we het tijd om nieuwe initiatieven te onthullen, zoals bijvoorbeeld het multifunctionele landbouwplein’’, zegt woordvoerder Lucas van’t Hof. Easyfairs, eigenaar van de Evenementenhal Gorinchem en beursorganisator, is de drijvende kracht achter de nieuwe ideeën.

Op het landbouwplein ontmoeten beursbezoekers specialistische exposanten die zich hebben gespecialiseerd in nevenactiviteiten voor melkveehouders. Zo is er onder meer het Boerenbed te vinden. ,,Een expert op het gebied van boerenvakanties en het zelf produceren van ijs’’, aldus Van ‘t Hof.

De Rundvee en Mechanisatie Vakdagen vinden plaats op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 november. Deze vakbeurs is al jaren een van de grootste publiekstrekkers. De vorige editie in de Evenementenhal Gorinchem trok 16.500 bezoekers.

Bron: AD Rivierenland

Back To Top
Lid worden