Skip to content

Nieuwsbericht Provincie Zuid-Holland | Subsidie: Toerisme, subsidie

Vanaf 1 september tot en met 31 oktober 2024 kun je weer projectvoorstellen indienen voor de subsidieregeling toerisme Zuid-Holland. Er is in 2024 voor deze openstelling €800.000 beschikbaar gesteld. Bekijk de subsidieregeling toerisme Zuid-Holland.

Het doel van de subsidieregeling toerisme Zuid-Holland is om duurzaam toerisme in balans met haar omgeving te stimuleren, zodat het – nu en in de toekomst – maximaal profijt biedt aan inwoners, ondernemers en omgeving. Toerisme biedt grote kansen en mogelijkheden, maar kan ook negatieve effecten hebben. De provincie ziet haar meerwaarde vooral in het in balans brengen van toerisme en een versterking van duurzaam toerisme. Daarom ondersteunen wij projectvoorstellen met een toeristisch oogmerk die bijdragen aan deze doelen.

Deze opengestelde regeling biedt de gelegenheid aan initiatiefnemers die hierop met hun activiteiten aansluiten. Alleen natuurlijke personen kunnen geen subsidie aanvragen. Bepaal met deze 8 vragen of jouw projectvoorstel in aanmerking komt voor de Subsidieregeling toerisme Zuid-Holland en wat daarvoor nodig is.

De provincie geeft aanvragers de mogelijkheid om van tevoren vragen te stellen. Ook roepen we geïnteresseerden op om in een vroeg stadium contact met ons op te nemen over een mogelijke subsidie-aanvraag en om een proefaanvraag te sturen.

Klik hier voor het volledige nieuwsbericht van de Provincie Zuid-Holland.

Bron: Provincie Zuid-Holland

Back To Top
Lid worden