Skip to content

Zeer geslaagde editie Streekparade en Vierdaagse Alblasserwaard

HOORNAAR – Het bestuur van de Vierdaagse Alblasserwaard in Hoornaar en omgeving kijkt terug op een zeer geslaagde editie.

Er was veel lof door wandelaars en fietsers over de prachtige routes, de organisatie, het enthousiasme van de vrijwilligers, de vernieuwde elementen zoals Sport Edition – Family Proof route en de Streekparade van zaterdag. Die parade vond plaats in de grote tent aan de Dorpsweg. Tijdens dit evenement konden bezoekers de natuur en cultuur van de streek beleven en kennismaken met streekproducten. In de Alblasserwaard zijn ontzettend veel ondernemers die diverse producten maken – van kaas tot en met bier.

Na het succes van voorgaande jaren, organiseerde Stap & Trap samen met Den Hâneker voor de eerste keer de Vierdaagse Alblasserwaard, hét 4 daagse fiets- en wandelevenement, van 29 mei t/m 1 juni. De organisatie telde voor de Vierdaagse 4550 deelnemers. Zaterdagmiddag heeft Burgemeester Dirk van der Borg het afsluitende woord gedaan en aan de Hartstichting een cheque van €1000 overhandigd.

Bron: de Merwestreek

Back To Top
Lid worden