Ga naar hoofdinhoud

Werkgroep Recreatie & Toerisme: Verslag slotavond seizoen (21/11)

Slotavond werkgroep R&T op 21 november 2022 bij B&B By Ann, Botersloot 49 in Noordeloos van 19:30 tot ca. 22:00 uur.

Na een rit in het donker bij stormachtig regenweer werden we gastvrij ontvangen in de warme, smaakvolle ontvangst- vergaderzaal met koffie / thee en lekkers door Annemarie Bikker.
Voorzitter Jelmer den Hartog heette de aanwezigen welkom en gaf daarna het woord aan Willy Strube en Marjan v.d. Graaf, die namens de werkgroep over hun eerste interview onder de titel “Op de koffie bij…” Landwinkel van Buuren in Schoonrewoerd vertelden.

Wethouder Johan Quik reikte 5 subsidiecheques recreatie uit.
N.a.v. de Toeristische Agenda Molenlanden (TAM) organiseert de gemeente een cursus om met behulp van leefstijlprofielen de wensen van je gasten beter te leren kennen. Tinco Lycklama verzorgde dit onderdeel dat erg informatief was. Na voorbeelden van enkele ondernemers werd e.e.a. duidelijk om hiermee als ondernemer je voordeel te kunnen doen en te innoveren. Bij voldoende deelname begint de cursus begin volgend jaar, zodat men ermee voor het nieuwe seizoen aan de slag kan.

Annemarie Bikker vertelde over de droom die werkelijkheid is geworden met haar B&B By Ann, nadat zij bij gebrek aan een opvolger met hun melkveehouderij zijn gestopt. Zij heeft een duidelijk leefstijlprofiel voor haar gasten gevonden! Na hapje en drankje kon het trekkersmuseum van Anton Bikker bezocht worden.

Ca. 10 uur ging een ieder huiswaarts nadat Jelmer Anton en Annemarie bedankte voor hun gastvrijheid en hen veel succes met hun mooie concept had gewenst.

– Willy Strube

Back To Top
Lid worden