Skip to content

Theater Peeriscoop | Van licht klassiek tot zware rock (8/10 & 10/10)

Komende week biedt Theater Peeriscoop een mooi muzikaal programma van uitersten, die ook overeenkomsten vertonen. In beide  gevallen gaat het namelijk om muziek met een verhaal: achter de piano met Aristakes en met een gitaar door Roel C. Verburg.

Op de culturele zondagmiddag 8 oktober 2023 kunt u om 16.00 uur de dag afsluiten en van een heerlijk programma genieten. Een mooie muzikale show met leuke, verrassende, ontroerende en vooral herkenbare liedjes uit de 50/60/70’er jaren. Bij verschillende optredens in het land kwam pianovirtuoos Aristakes zangeres Claudia van der Wilt tegen waarbij ze steeds vaker tegen elkaar zeiden “we moeten eens samen iets gaan doen”. En zo ontstond het idee voor de muziekvoorstelling ‘Nu of Nooit’.

Een muzikale afsluiting van de Culturele Zondag dus, met een gezellige nazit. De entree bedraagt € 15,00 inclusief een drankje en na afloop een hapjestafel. De voorstelling begint om 16.00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Op dinsdagavond 10 oktober  2023 om 20.30 uur is stand-upper Roel C. Verburg te gast met zijn gitaar. Waar bij veel cabaretiers en komieken de liedjes een moment van rust vormen, gaat Verburg in zijn nummers vrolijk door met zijn grappen.

Rocksterren spelen in gigantische stadions, overnachten in chique hotels en vliegen met een privéjet. Voor Roel geldt niets van dit alles. Hij speelt vooral in kleine theaters, drinkt een lauw blikje bier in de trein naar huis en heeft al jarenlang dezelfde vriendin. In zijn show Rock & Roll bewijst hij echter toch uit het juiste hout gesneden te zijn!

Hij brengt zijn eigen (humoristische) nummers ten gehore en spit diep in anekdotes en verhalen van bekende rocklegenden. Die vergelijkt hij dan met het nodige sarcasme met zijn eigen artiestenbestaan. Dat is misschien niet zo spannend en boeiend, maar minstens net zo rock & roll!

De entree bedraagt € 19,50 inclusief een consumptie. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of via de handige Peeriscoop app.

Bron: Theater Peeriscoop

Back To Top
Lid worden