Skip to content

Theater Peeriscoop | Pip Utton – Bob Dylan (3/3)

Vrijdagavond 3 maart staat de Britse meesteracteur Pip Utton op de planken in Theater Peeriscoop. Pip Utton staat bekend om zijn weergaloze theatermonologen. Vorig seizoen liet hij ons publiek sprakeloos achter na ‘Adolf’. Pas in de foyer kwamen de tongen weer los en er werd nog lang over nagepraat.

In zijn nieuwe (ENGELSTALIGE!) voorstelling ‘Bob Dylan’ kruipt Utton in de huid van singer-songwriter en icoon Bob Dylan. In deze intieme, onthullende laatste overpeinzing vereffent Dylan oude rekeningen, vertelt een paar sterke verhalen en kijkt terug op een carrière van meer dan zestig jaar.

Deze one-man-show laat de echte Bob Dylan zien. Een show geschreven door John Clancy, die als toneelschrijver meerdere malen is bekroond met de Fringe First-prijs (‘Fatboy’, ‘The Event’), geregisseerd door David Calvitto die is bekroond tot Stage Best Actor en gespeeld door Pip Utton, winnaar van de Stage Special Award for Excellence in 2015.

Pip Utton
De Engelse meesteracteur Pip Utton is als geen ander in staat om bijzondere, historische figuren tot leven te wekken op het toneel. Hij transformeert in fascinerende persoonlijkheden, grijpt je bij de keel en laat je gedurende de voorstelling niet meer los.

Bent u een liefhebber van Dylan, Utton, de prachtige Engelse taal, toneel, theater en topkwaliteit in het algemeen, dan is deze voorstelling een must voor u.

De voorstelling begint om 20.30 uur en onze gezellige foyer is geopend vanaf 19.30 uur. Entree bedraagt € 19,50 inclusief 2 consumpties.

Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Voorstelling:              Pip Utton – Bob Dylan
Datum:                       Vrijdag 3 maart 20:30 uur
Tickets:                       € 19,50 incl. 2 consumpties

Back To Top
Lid worden