Ga naar hoofdinhoud

Theater Peeriscoop: Marja’s Dooie Sterren Parade (5/3)

Op zaterdagavond 5 maart staat Marja van Katendrecht met haar nieuwste show Marja’s Dooie Sterren Parade in Theater Peeriscoop. De aanvangstijd van deze voorstelling is 20:30 uur.

Marja van Katendrecht is terug in het theater na het succes van Marja’s Grote Tupper Topper Show! In deze voorstelling maakt de melancholische, maar altijd hoopvolle Marja van Katendrecht zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten en wil de herinneringen aan hen levend houden. In een sprankelend muzikaal programma ontvangt Marja nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ‘Bedankt dat u er bent’. Met het iconische Waarheen, waarvoor van Mieke Telkamp opent zij de herdenking. Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van onder anderen Robert Long, Conny van den Bos, Rudy Carrell, Tante Leen, de Zangeres Zonder Naam en vele anderen. Een hartverwarmende en soms ontroerende parade met de sterren van weleer.

De Rotterdamse Marja van Katendrecht zoals we haar kennen; sprankelend, ontwapenend, met tomeloze energie en het hart op de tong. We vieren samen het leven van de inmiddels overleden Nederlandse artiesten die ooit zo groot waren. Marja toont succes, maar schuwt het verval en de eenzaamheid niet. Marja’s Dooie Sterren Parade is een vervreemdende gebeurtenis die, als bij een goed afscheid, droefenis en plezier met elkaar verbindt.

Marja’s Dooie Sterren Parade is een muzikale avond met en lach en een traan. Van Katendrecht: “Meezingen mag, een tissue en een plak cake ligt klaar en stiekem hoop ik op een onvervalste oer-Hollandse polonaise met het publiek. Want dat mag ook!”

De voorstelling begint om 20:30 uur. De foyer is een uur voor aanvang geopend. De prijs voor deze voorstelling bedraagt € 19,50 inclusief 2 consumpties. Kaartjes kunt u reserveren via www.peeriscoop.nl (daar is ook een leuk filmpje je bekijken), of telefonisch via 0183 – 69 00 22.

Beeld: Jaap Reedijk

Back To Top
Lid worden