Skip to content

Theater Peeriscoop: Jeroens Clan met hun debuutvoorstelling: Tere Zieltjes

Dinsdag weer een avond met ATT in Peeriscoop. Het Aanstormend Talent Tarief (15 euro entree inclusief een kop koffie of thee) is in het leven geroepen om het ontdekken van nieuw talent voor iedereen aantrekkelijk en betaalbaar te maken.

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: “Ik was op dinsdagavond 9 november in Theater Peeriscoop in Gorinchem bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en keiharde grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee. Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben.

Het Juryrapport van het Leids Cabaret Festival over Jeroens Clan: “De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.”

Dus bent u een liefhebber van cabaret, weet u keiharde grappen op waarde te schatten en valt u niet onder de noemer “tere zieltjes”? Kom dan dinsdag naar Theater Peeriscoop en laat u verrassen door deze aanstormende talenten.

De voorstelling begint om 20.30 uur en de foyer en kassa zijn een uur voor aanvang geopend
Kaartjes reserveren kan via www.peeriscoop.nl of 0183-690022

Voorstelling:                                             Jeroens Clan – Tere Zieltjes
Datum:                                                        Dinsdag 9 november
Aanvang:                                                    20.30 uur
Prijs:                                                             Tickets € 15,00 incl. kop koffie of thee

Beeld: Merel van Dooren

Back To Top
Lid worden