skip to Main Content

Theater Peeriscoop: Bluegrass, ‘evergreens’ en borrelhapjes in Peeriscoop: Steam Power, Saskia en Serge, sterker dan ooit!

Het is heerlijk dit fantastische duo te mogen verwelkomen in het theater Peeriscoop op donderdag 7 april. Een middag vol hits, meezingers en luisterliedjes. In hun al zo lange carrière zijn Saskia en Serge nog steeds ‘Sterker dan Ooit’! Met dit theaterprogramma bewijzen ze dat keer op keer. Tijdens deze speciale ‘verwenmiddag’ staan de hapjes en drankjes voor u klaar.

De kleine dingen die het doen
Wekelijks toeren Saskia en Serge met hun programma succesvol door het hele land. Nu maken zij hun opwachting in Gorinchem. Met liedjes zoals onder andere ‘‘t Zijn de kleine dingen die het doen’, ‘Zomer in Zeeland’, hun Country-hits uit Amerika, hits die ze zelf hebben geschreven en songs van deze tijd, veroveren zij, mede door hun fantastische stemmen, alle harten.

Tijdens het sprankelende optreden van ‘Sterker dan Ooit’, maken zij optimaal contact met het publiek. Met mooie en ook vrolijke liedjes en anekdotes vertellen Saskia en Serge over wat ze zoal in hun loopbaan hebben meegemaakt. Een heerlijk ontspannen middagprogramma vol muzikaliteit.

Steam Power: topmusici uit onze akoestische muziekscene
De akoestische bluegrass- en popformatie, Steam Power, vult op zondagmiddag 10 april de theaterzaal met hun opzwepende klanken. Steam Power bestaat uit Janos Koolen (zang, mandoline, banjo, klarinet), Laurens Joënsen (zang, gitaar) en muzikale duizendpoot Fay Lovsky (zang, bas, cello, zingende zaag). Lovsky kennen we natuurlijk van haar mooie Kerst-hit “Christmas Was a Friend of Mine”.

Om de beurt nemen de leden van Steam Power de leadzang voor hun rekening en iedereen heeft meegeschreven aan de stukken. Het is een ontmoeting van drie gelijke geesten, waarbij de muziek groter is dan de som der delen.

Deze drie muzikanten hebben hun sporen ruim verdiend op podia in binnen- en buitenland en zijn op vele albums te horen. Ze speelden onder andere met Henny Vrienten, Frédérique Spigt, Kaz Lux en Douwe Bob. En Moorsmagazine gaf al eerder een lovende recensie: “Steam Power is een Nederlandse akoestische superband, een stringband van absolute internationale topklasse.”

Wilt u genieten van de bluegrass op de zondagmiddag met na afloop een gezellige borrel? Of wilt u de muzikale verwenmiddag van Saskia en Serge meemaken? Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Voorstelling:                 Saskia & Serge – Sterker dan Ooit (verwenmiddag)
Datum:                           Donderdag 7 april
Aanvang:                        14:30 uur
Tickets:                           €20,- incl. hapjes & drankjes

Voorstelling:                 Steam Power – Theaterconcert
Datum:                           Zondag 10 april
Aanvang:                        16:00 uur
Tickets:                           €12,50 incl. een consumptie en hapjestafel na afloop

Back To Top
Lid worden