Skip to content

Stichting Werelderfgoed Kinderdijk | Midzomerweek in Kinderdijk

Ter ere van ons 25-jarig bestaan als UNESCO Werelderfgoed, organiseren wij een Midzomerweek vol met leuke activiteiten. Kom van 6 t/m 10 juni 2023 naar ons prachtige Werelderfgoed en geniet samen met ons van de festiviteiten!

In de kleine polder aan de dijk wordt een tent opgezet die gebruikt zal worden voor verschillende activiteiten, zoals hieronder beschreven:

Dinsdag 6 juni zetten we al onze stakeholders in het zonnetje tijdens een besloten bijeenkomst. Tijdens deze avond wordt ook de jaarlijkse Kinderdijk Ring uitgereikt aan de meest gewaardeerde sponsor van het jaar.

Woensdag 7 juni komen Fien en Teun ‘s middags naar Kinderdijk. Kinderen kunnen zich opgeven om samen met hen te knutselen, op de foto te gaan en een boottocht langs de molens te maken! Er zijn nog een enkele plekjes beschikbaar voor het knutselen, aanmelden kan via deze link. De boottocht zit al vol, maar we hanteren een wachtlijst. Wil je hierop komen? Vul dan hier het aanmeldformulier in.

Donderdag 8 juni gebruiken we de tent voor een besloten feestje waarbij al onze medewerkers en vrijwilligers kunnen genieten van onze jaarlijkse personeelsbarbecue.

Vrijdag 9 juni openen we ‘s avonds enkele bezoeklocaties in ons Werelderfgoed voor een unieke avondopenstelling. Kom genieten van een zomerse avond in ons Werelderfgoed en bezoek Museummolen Nederwaard, bekijk de film in Hulpgemaal de Fabriek, stap aan boord van de rondvaartboot en neem een kijkje in het Wisboomgemaal. Ook is onze unieke buitenexpositie te zien. Tickets zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs via deze link.

Zaterdag 10 juni organiseren we een gratis brunch voor buurtbewoners. Iedereen die in de buurt van ons Werelderfgoed woont, is van harte uitgenodigd om te genieten van een heerlijk verzorgde brunch. Je zorgt zelf voor een bord en bestek en wij doen de rest! De brunch wordt georganiseerd door Stichting Werelderfgoed Kinderdijk in samenwerking met de lokale bakker ‘Ons Dagelijks Brood’. Tijdens de brunch bieden we de mogelijkheid om op vrijwillige basis een donatie te doen. Alle opbrengsten hiervan gaan rechtstreeks naar de bakker als blijk van waardering voor hun bijdrage aan dit evenement. Om verzekerd te zijn van een plek aan tafel, vragen we alle genodigden zich aan te melden op onze website: www.kinderdijk.nl/brunch

Een overzicht van alle activiteiten vind je terug op www.kinderdijk.nl/25jaar

Bron: Stichting Werelderfgoed Kinderdijk

Back To Top
Lid worden