Viswinkel “Bij de Molen”

Viswinkel “Bij De Molen”

Aanbod:

– Viswinkel met terras
Heerlijke ambachtelijk gerookte vis op een unieke locatie. U kunt bij ons terecht voor heerlijke broodjes vis, gerookte paling, vis voor op de barbecue of lekker bij het avondeten.

– Botenverhuur
Wij hebben enkele boten voor de verhuur, deze kunnen gebruikt worden als roeiboot, fluisterboot of motorboot. De boten zijn 7 dagen per week te huur, u dient vooraf te reserveren.

– Workshop Ambachtelijk poldervissen
In de zomermaanden organiseren wij speciaal voor groepen van 6-10 personen workshops Ambachttelijk poldervissen waarbij u alles te weten komt over de paling en de palingvisserij in de Alblasserwaard. U dient minimaal twee weken van tevoren te reserveren. Zie voor meer informatie de website.

-Visgeschenkpakketten
Bent u op zoek naar een speciaal geschenk, dan kiest u voor één van onze visgeschenkpakketten. In onze folder (zie website) vindt u enkele door ons samengestelde pakketten. We bieden o.a. een borrelpakket, een pakket met zalm of met paling of een pakket voor uw eigen vissoep. U kunt ook een persoonlijk door u gekozen pakket bestellen.

– Gebakken vis
Sinds kort beschikken wij over een mobiele visbakoven, geschikt voor iedere buitenlocatie. Wij worden graag door u uitgenodigd om onze vis te komen bakken op uw evenement. De visbakoven is echter ook te huur, informeer naar de mogelijkheden.

Ligging:
U vindt ons op een unieke locatie in de Alblasserwaard bij de molens op de molenkade nr 3 in Groot-Ammers. Ons terras ligt aan het water en u kijkt uit over het schitterende polderlandschap. U kunt bij ons volop genieten van de natuur.

OPeningstijden:
‘Viswinkel Bij de molen’ is de volgende dagen en tijden geopend:

April tot Oktober:
Woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur

Oktober tot April
Vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Viswinkel bij de Molen
Molenkade 3
2964 LB Groot-Ammers
0184-661465
info@viswinkelbijdemolen.nl
Klik hier voor de website

Lid worden