’t Hoge Huis

’t Hoge Huis

‘t Hoge Huis in Brandwijk is een monumentale boerderij in het Groene Hart. U kunt op ‘t Hoge Huis logeren in onze ‘Bed and Breakfast’. Ook bieden wij een dagbesteding op onze zorgboerderij.

Bed & Breakfast
Wij bieden een 2-persoons zit- en slaapkamer met eigen douche en toilet. Er is een gezellig steigerhouten hoekje op de overloop, waar evt. ook kinderen kunnen slapen. Verder een tweede 2-persoons zit- en slaapkamer, die alleen in combinatie met de andere kamer verhuurd wordt.

Gasten kunnen gebruik maken van de tuin. Voor de kinderen is er een trampoline en schommel aanwezig.

Bij mooi weer kunt u uw ontbijt in het tuinhuis gebruiken.

We zijn het gehele jaar geopend, maar op zondagen en feestdagen zijn wij gesloten.

Zorgboerderij
Onze boerderij gebruiken wij ook als ’zorgboerderij’. Vele jaren mogen wij al vrijwilligerswerk doen tijdens vakantieweken voor gehandicapten. Toen ‘Landbouw en Zorg’ ons een cursus aanbood om een zorgboerderij te kunnen starten, sprak ons dat erg aan. Wij hebben die cursus gevolgd met daarbij ook EHBO en BHV. Wij hebben een boerderij met jongvee, een pony, enkele schapen en kippen, een hond en een konijn. Als huisdieren hebben wij een koerduif en een kanarie. Bij de boerderij is er een moestuin en er zijn vele fruitbomen, hoog en laag van stam. Ook hebben we bramen en frambozen. Kortom, lekkere verse groenten, veel appelmoes en jam.

Kees en Jopy Baan
Brandwijksedijk 48
2974 LD Brandwijk
0184 641216
baanch@hetnet.nl
Klik hier voor de website

Lid worden