Samenwerking Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt met Van Hoorne entertainment

Samenwerking Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt Met Van Hoorne Entertainment

Landelijk gelegen tussen Groot-Ammers en Nieuwpoort.

Ervaar en beleef de natuur en de cultuur van de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden op het Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt. In samenwerking met Van Hoorne Entertainment is er in april 2018 gestart met de Avonturenboerderij.

De houten deuren staan overdag altijd voor u open zodat u en jullie kennis kunt maken met de Avonturenboerderij Molenwaard. In tegenstelling tot het Streekcentrum is de Avonturenboerderij dus ook geopend op maandag. Voor meer informatie over de toegangsprijzen, de themamaanden, arrangementen, rondleidingen, Fien en Teun e.d. verwijzen wij u graag naar de website van de Avonturenboerderij: www.avonturenboerderij.nl of stuur een mailtje naar: info@avonturenboerderij.nl.

Op de Avonturenboerderij zijn tentoonstellingen en historische objecten op het terrein opgesteld, met inbegrip van een korenmolen, een bijenstal en een eendenkooi. Hierdoor komt u van alles te weten over de streek en zijn streekproducten. In het voorjaar zijn ook de zelfstandig en vrij vliegende ooievaars te observeren. Bovendien broeden zij eind mei/begin juni op het terrein.

Wij verwelkomen u graag op de Avonturenboerderij, waar u gebruik kunt maken van onze horecavoorzieningen. Het is nog steeds mogelijk om als voorbijganger een kopje koffie of thee te nuttigen tijdens uw wandel- of fietstocht.

Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
0184 602616
info@streekcentrum.nl
Klik hier voor de website

Lid worden