Recreatie “De Notenhoeve”

Recreatie “De Notenhoeve”

Onze boerderij, een zadelboerderij bouwstijl 1935, is gelegen in de dorpskern van Ottoland. Ottoland is een rustig dorp in het polderlandschap, in het hartje van de Alblasserwaard.

We hebben een melkveebedrijf, verhuren kano’s en bieden poldersport. Een boerderij met een oase van rust, ruimte en beleving. Met de KANO er op uit door het oer Hollandse landschap onder lage bruggetjes, genieten van de fuut, waterkip, wilde eenden en het prachtige landschap in het groene hart van Holland.

Wat denkt u van een POLDER- ZESKAMP of SURVIVAL waarbij je de bagger aan je voeten voelt, varen in een grote schouw of met een zelf gemaakt vlot. Vies worden? Geen probleem. Er wacht een warme douche op u en jou!

Of wilt u droog blijven? Oké dan gaan we steppen door de polder, hangen aan een hooivork, boogschieten en nog veel meer dan dat. Uiteindelijk moe geworden kunt u uitrusten in of om onze ontvangstruimte,die u mag gebruiken om het door u zelf meegebrachte proviand te bereiden en te nuttigen.

Bent u meer op zoek naar een activiteit in een ander genre? Wat dacht u van een GPS tocht? De tocht is 2 km lang en neemt u mee over het Ottolandse natuurgebied.
Dit alles is bijzonder geschikt voor kinderfeestjes, vereniging of familie reünie en bedrijfsuitjes.
Graag nodigen wij u uit om een keertje langs te komen op de “NOTENHOEVE”.

Fam. C. Aantjes
A81 2975 BD
Ottoland
0184-642638 – 06 5798 3104
notenhoeverecreatie@filternet.nl
Klik hier voor de website

Lid worden