Dagboerderij De Hoeff

Dagboerderij De Hoeff

Dagboerderij De Hoeff maakt deel uit van Stichting Syndion.

Stichting Syndion biedt ondersteuning aan mensen met een handicap. De kern van de visie van Stichting Syndion is: ook mensen met een handicap hebben het recht om zelf te kunnen kiezen hoe zij willen leven. Alles wat Syndion doet is er op gericht om mensen met een handicap te helpen zoeken naar wat voor hen belangrijk is in het leven. Bij het zoeken naar de juiste mogelijkheden laat Syndion zich leiden door twee principes:

Een eigen leven leiden

Mensen met een handicap hebben, net als ieder ander, eigenschappen, vaardigheden, wensen, dromen en verwachtingen. Zij hebben het recht om zich op een eigen manier te ontwikkelen en invloed uit te oefenen op zaken die voor hen belangrijk zijn.

Creëren van kansen

Syndion staat voor een samenleving waarin plaats is voor iedereen. Waarin mensen met een handicap mens kunnen zijn onder de mensen, betekenisvolle relaties aan kunnen gaan en ruimte ervaren om zichzelf te zijn. Syndion doet er alles aan om deze kansen te creëren.

Catering

Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij uiteenlopende mogelijkheden. Natuurlijk verzorgen wij de catering bij u op locatie. Bijvoorbeeld op het werk, of gewoon bij u thuis. Hierbij is alles mogelijk: van een eenvoudig kopje koffie tot een uitgebreid buffet. Naar gelang uw wensen verzorgt RSD-catering hierbij de aankleding, de inrichting en het opruimen.

Breed assortiment

Zoals u uit onze prijslijst kunt opmaken bieden wij u een breed assortiment producten, welke met zorg worden bereid en samengesteld uit dagverse ingrediënten:
• warme en koude buffetten
• salades
• bittergarnituren
• eenvoudige en luxe lunches
• soepen

Wat u wenst ….

Wij kunnen u hier niet tot in detail vertellen waar onze dienstverlening uit bestaat. Dat is logisch, want dat bepaalt u namelijk voor een groot deel zelf. Vindt u in ons vaste assortiment niet precies wat u zoekt, of heeft u speciale wensen? Loopt u dan gerust binnen voor een vrijblijvend advies. Gaat u iets organiseren en twijfelt u aan de invulling van de catering? Ook dan helpen wij u graag met het zoeken naar de juiste oplossing.

Bovenkerkseweg 12
3381 KB
Giessenburg
0184 652 107
Klik hier voor de website

Lid worden