Boerenterras De Groot

Boerenterras De Groot

In het jaar 2000 zijn we begonnen met het terras. Milieu en natuur kreeg steeds meer aandacht en ook het groene hart als plaats voor toerisme kwam in de schijnwerpers. Denk aan bed en brood, poldersport, water, fiets, wandelroutes werden uitgezet, enz.

Omdat ons bedrijf relatief klein is en omdat we mensen leuk vinden zijn we gestart met het boerenterras.

Campererf

In 2011 zijn wij door de Gemeente Giessenlanden benaderd of we op onze boerderij een paar plaatsen hadden voor camperaars. 5 Jaar later zijn er in al bijna 200 verschillende campers geweest. Allemaal gezellige mensen die even in de mooie Alblasserwaard tot rust komen en genieten van de schoonheid van het landschap.

Boerengolf

Voor het eten gezellig met elkaar een balletje slaan in het weiland, met een polsstok over de sloot en soms erin en dan gewoon weer verder. Alleen op afspraak voor groepen vanaf 8 personen.

Boerenbrocante winkeltje
Leuke brocante spullen, verzameld, opgeknapt of zelf gemaakt staan vanaf 2015 in de eigen winkel. Het assortiment is zeer wisselend. Neem ook eens een kijkje in het winkeltje!

Workshops beeldhouwen

Tijdens een workshop maak je kennis met het bewerken van een steen met verschillende gereedschappen. Als er eenmaal een vorm ontstaat, begint er over het algemeen een heerlijk gevoel en een soort gedrevenheid te ontstaan. De inspanning geeft een heel ontspannen gevoel. Er wordt buiten gewerkt op een groot terras in een inspirerende omgeving.

A.M.A. van Langeraadweg 9
3381 LB Giessenburg
0184 651391
groo7839@planet.nl
Klik hier voor de website

Lid worden