Bed & Breakfast Fruitbedrijf Stek

Bed & Breakfast Fruitbedrijf Stek

Gelegen aan het schilderachtige riviertje de Linge is de mooie landelijke omgeving van Kedichem een ideaal uitgangspunt om een paar dagen over het platteland te zwerven, van het echte buitenleven te genieten en tot rust te komen.

Tussen de Betuwe en de Biesbosch biedt dit prachtige oer-Hollandse landschap van uitgestrekte weilanden, rivieren, boomgaarden en rietvelden u vele mogelijkheden voor tochten te voet, met de auto, fiets of boot. Uw verblijf krijgt een extra cultureel accent, wanneer u in de nabij gelegen historische steden Leerdam en Gorinchem het Nationaal Glasmuseum of Slot Loevestein bezoekt en kennis maakt met Copier, Floris Meijdam of Hugo de Groot.

Uw Bed & Breakfast adres is het zeer centraal gelegen actieve Fruitbedrijf Stek. De vrijstaande villa is omgeven door 10 hectare boomgaard, waar diverse appel- en peresoorten gekweekt worden en waar u de groei en bloei van de fruitbomen van dichtbij kunt meemaken.
Maak eens een wandeling door de boomgaard – geniet van de ruimte, rust en stilte – en misschien ziet u wel fazanten, hazen of valken.

BED & BREAKFAST
De ruime, comfortabele tweepersoonskamers met o.a. radio, wekker, televisie, thee & koffie faciliteiten, spel- & leesmand zijn rustig gelegen op de eerste verdieping. De grote badkamer met douche, wastafel en toilet is niet en-suite.

‘s Morgens wordt in de serre een uitgebreid ontbijt geserveerd, waar u kunt genieten van het panoramische uitzicht over boomgaard of uitgestrekte polder. Tevens staat een privé dakterras ter uw beschikking.

U bent van harte welkom. Wij zijn dagelijks te bereiken voor vragen en/of reserveringen: 0183 561443.

Aantal personen: 6
Prijs: Vanaf € 30,00

Marjan en Johan Stek
Tiendweg 2
4247EV Kedichem
0183 561443
fruitbedrijfstek@hotmail.com
Klik hier voor de website

Lid worden