Skip to content

Op de koffie bij… | R&T-bestuurslid Hans van der Mark

Op de koffie bij Hans van der Mark, nieuw lid van de werkgroep recreatie en toerisme, in Goudriaan.

Hans woont sinds 10 jaar met zijn vrouw Antoinette Brandwijk uit Streefkerk, die als stategisch zorg inkoper de de toekomstige gezondheidszorg probeert in te richten,  in het huis van haar oud tante Co in Goudriaan.

Het was weliswaar een behoorlijke overgang van het gezellig drukke Brabantse Den Bosch naar de open polder van de Alblasserwaard. Maar inmiddels voelt Hans zich prima thuis.

Na een opleiding tot beroepskeuze adviseur is de carrière van Hans in 1986 begonnen bij de PNEM met een van de eerste computers.

Binnen de PNEM, en later Essent, bekleedde hij diverse functies binnen het ICT vakgebied (van programmeur, informatie analist tot Project Manager). Na de PNEM / Essent tijd als ZZP’er aan de slag gegaan. Uiteindelijk een switch gemaakt  van de Nuts-sector naar de Zorg-sector, in vaste dienst bij het St. Antonius Ziekenhuis. Binnen het ziekenhuis kon hij specialisten en verpleegkundigen trainen en begeleiden in het gebruik van hun nieuwe EPD (Electronisch Patiënten Dossier).

Na het St. Antonius Ziekenhuis nog een mooie Switch kunnen maken naar de ICT ondersteuning van Koninklijke Auris waar o.a. zorg en onderwijs wordt gegeven aan dove en slechthorende kinderen.

Hans houdt van vernieuwing en uitdagingen.

Ook zijn kinderen en kleinkinderen, (Brabantse) familie/vrienden vertoeven graag in hun  gastvrije huis en tuin, die uitnodigen voor gezellig samenzijn/feestje.

Met zijn ideeën en kwaliteiten heeft Hans een fijne plek gevonden binnen de werkgroep recreatie en toerisme.

Na de koffie en water(temperatuur buiten was 30ºC) hebben wij zijn tuin met o.a. fruit- en andere bomen bewonderd. Geen afscheid zonder Brabants worstenbroodje! Dank!

Marjan van de Graaf en Willy Strube

Back To Top
Lid worden