Skip to content

Nieuwsbericht Theater Peeriscoop | Wat mij betreft – Lonneke Dort (26/9)

Cabaret                                                  € 19,50 inclusief 1 consumptie
Dinsdag 26 september 2023              20.30 uur
Foyer en kassa open                            19.30 uur

Op dinsdagavond 26 september a.s. speelt Lonneke Dort één van haar eerste try-outs van haar nieuwe voorstelling in één van haar meest favoriete theaters: Theater Peeriscoop in Gorinchem.

In ‘Wat mij betreft’ geeft Lonneke Dort een vileine, prikkelende kijk op de wereld. Ze neemt je mee in een ogenschijnlijk licht verhaal en giet de zware dingen des levens het liefst in een droogkomisch lied. Lonneke heeft zich laten omscholen tot wildernisgids en is er klaar voor om tijdens de Apocalyps het bos in te trekken. Tot die tijd is ze in ons midden en probeert ze zich te verhouden tot beige mensen, groetjes en sudderen in je eigen comfortzone.

Lonneke Dort is een rijzende ster binnen het cabaretcircuit. In 2017 won ze de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en in 2020 stond ze in de lijst met Nieuwe Talenten van het NRC. Voor alle liefhebbers van cabaret in het algemeen, sarcasme in het bijzonder en virtuoos gitaarspel als extraatje.

Over haar vorige voorstelling schreef de Theaterkrant: ‘Een enkele blik vol onbegrip of verontwaardiging is voldoende om de wereld vanuit haar perspectief te zien. Met haar bijzondere stemgeluid, ijskoude blauwe ogen en lange, stoere lijf kan ze zo nu en dan lekker meedogenloos uit de hoek komen’.

De entree bedraagt € 19,50 inclusief een consumptie. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Nieuw dit seizoen is dat wij uw kaartjes scannen bij binnenkomst, dus neem uw tickets geprint of op uw telefoon mee alstublieft.

Beeld: Joshua Bakarbessy

Back To Top
Lid worden