Skip to content

Natuurcentrum de Schaapskooi: Scandinavië fotografie – Peter van de Veen (24/2)

Op donderdag 24 februari a.s. organiseert de Natuur en Vogelwacht de Vijfheerenlanden weer een presentatieavond in de Schaapskooi, Overboeicop 15 te Schoonrewoerd. Aanvang: 19.30 uur zaal open om 19.00 uur. U moet zich aanmelden bij info@natuurcentrum.nl en wij hanteren toegangsregels zie onze website www.natuurcentrum.nl. Hieronder wat meer informatie over deze avond:
Van jongs af aan al gek op dieren en de natuur. Fotografeer met Nikon en ben allround, fotografeer met net zoveel plezier een mooi landschap of een ree. Het mooiste is natuurlijk een ree in een mooi landschap. Ik begeleid fotoreizen en workshops. Dit doe ik voor Nature Talks.

Heb een grote voorkeur voor de natuur van het oude Europa. Beren, wolven, muskusossen, korhoen, auerhoen en arenden, om een klein greep te doen in al het moois. In Scandinavië ben ik het liefst. Probeer daar elk jaar een paar keer naartoe te gaan. Inmiddels heb ik al een aardig bestand opgebouwd met mooie ontmoetingen in schitterende landschappen. Het maken van portretten is een van de dingen die ik erg leuk vind om te doen. Je kan zo goed de details zien van de dieren. Ook het noorderlicht is een supergave belevenis. Als je het een keer hebt gezien, wil je het alleen nog maar vaker zien.

Back To Top
Lid worden