skip to Main Content

Museum de Koperen Knop: Workshops kerstbal vilten

Op woensdag 8 en vrijdag 10 december 2021 zijn er in Museum De Koperen Knop inloopworkshops kerstbal vilten. Onder deskundige leiding krijgt u de gelegenheid een of meer kerstballen te maken van vilt. Leuk om te doen, leerzaam en u gaat met de kennis naar huis dat u dit voortaan thuis ook zelf kan.

Direct na Sinterklaas wordt het voorhuis van De Koperen Knop direct in kerstsfeer getooid. Ter gelegenheid daarvan zijn er twee inloopworkshops kerstballen vilten. Op 8 en 10 december 2021 kunt u tussen 13.30 en 16.00 uur komen binnenwandelen en aan de slag gaan met het maken van een vilten kerstbal. De kosten bedragen € 2,50 per bal. Houdt u er wel rekening mee dat u bij een bezoek over een geldig coronatoegangsbewijs moet beschikken.

Op dat moment kunt u ook al de expositie Mooi Rood bezoeken, die vanaf 27 november 2021 te zien is. Het museum is gevestigd op het adres Binnendams 6 te Hardinxveld-Giessendam. Het is open op dinsdag t/m vrijdag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Als u eerst inlichtingen wil hebben mailt u naar koperenknop@koperenknop.nl . In het Museumcafé kunt u terecht voor een bij de decembermaand passend drankje met wat lekkers. Voor toegang tot het museum moet u vanaf 14 jaar in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs.

Back To Top
Lid worden