skip to Main Content

Polder Spa

Deze kleinschalige wellness dompelt u onder in een wereld waar persoonlijk aandacht centraal staat en bewust wordt omgegaan met de schoonheid om ons heen. Geniet van deze totaal nieuwe manier van ontspanning en laat uw lichaam, huid en geest zich aan deze ervaring tegoed doen.

Bewust een moment tijd nemen voor jezelf, dat is waar het bij de Polder Spa omdraait. Door een dag te onthaasten of even tussen de bedrijven door, vind je een heerlijke balans door meer ontspanning.
De Polder Spa is gelegen in het landelijke Ottoland, middenin de  Alblasserwaard.

De Polder Spa biedt unieke behandelingen geïnspireerd door de rust en de heilzame  producten van het platteland. Er zijn verschillende badtherapieën zoals een detox appelbad en een anti-aging melk- en honingbad. Overigens met honing uit eigen imkerij!

Het polder Spa concept biedt tevens diverse massages, aroma- en kruidentherapiebehandelingen, verfijnde gelaatsbehandelingen en hand- en voetverzorging.  Daarnaast beschikt de Polder Spa over een Finse sauna, een Infra Rood kleuren sauna, lichttherapie en Hammam behandelingen.

Polder Spa heeft een vlindervriendelijke natuur tuin. De Polder Spa werkt met een verfijnde selectie van  natuurlijke producten en prefereert kleinschaligheid.

Kathleen Kay
A 111
2975 BE Ottoland
078-6440461 06-12057080
kathleen@kathleenkay.nl
Klik hier voor de website

Back To Top
Lid worden