skip to Main Content

Het Achterhuis

Het achterhuis de leukste bezoekboerderij

Wil je als je gezin of als groepje een keer een leuk programma doen op de boerderij? Bel dan gerust voor een afspraak.

Welkom, beste boerderijliefhebbers op de website van bezoekboerderij ‘Het Achterhuis’. Op deze site vindt u een overzicht van de mogelijkheden voor het houden van een kinderfeest op onze boerderij in Leerdam. Dit kan zijn voor het vieren van een verjaardag, maar natuurlijk ook in het kader van een schoolreisje, projectweek of leerzame les. Ook voor volwassenen zijn er leuke en interessante programma’s.

In ‘Het groene hart van Nederland’, de Vijfheerenlanden, voeren wij op onze boerderij ‘Het Achterhuis’ een melkveehouderijbedrijf. Naast koeien houden we diverse andere dieren zoals een pony, schapen, geiten, hangbuikzwijnen, konijnen, pauwen, kortom te veel om op te noemen.

Alweer sinds 1998 hebben we, als bezoekboerderij, ervaring met het ontvangen van gasten, van jong tot oud. Door het kennismaken met de dieren en het doen van speurtochten, visprogramma’s en spellen, wordt op een speelse wijze veel ervaren en geleerd. Er zijn algemene maar ook seizoensgerichte programma’s, zodat u het hele jaar door, bij ons terecht kunt.

De kinderen krijgen voor elk programma een boekje met opdrachten en uitleg mee, aangepast aan leeftijd. Inbegrepen zijn ook nog limonade met zakje chips voor de kinderen en koffie met koek voor de volwassenen. Voor een personeelsuitje of familiereünie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben voor verschillende gelegenheden een geschikt programma. Bij de programma’s vindt u er ook een aantal die, in geval van slecht weer, het feest gewoon kunnen laten doorgaan.

Op onze site krijgt u een indruk van de programma’s, voor zowel kinderen als volwassenen, waarbij we vást een aantal leuke activiteiten vergeten zijn te noemen, maar ook van de achtergrond en hoe u ons kunt bereiken. Wij verwelkomen u graag!

Boerderij Het Achterhuis
Hoogeind 20a
4143 LX Leerdam
0345 619887
info@bezoekboerderij.nl
Klik hier voor de website

Back To Top
Lid worden