skip to Main Content

De Heerlijkheid van Papendrecht

De Heerlijkheid Van Papendrecht

Voor wie van het landleven wil proeven, is een bezoek aan ‘De Heerlijkheid van Papendrecht’ de moeite waard. Onderaan de dijk langs de Merwede treft u nog een landelijk stukje Papendrecht. In onze boomgaard worden op natuur – en milieuvriendelijke wijze, met veel aandacht voor smaak, fruitsoorten zoals appels, peren, pruimen, kersen en aardbeien geteeld. Een deel van deze oogst wordt ambachtelijk verwerkt tot jam, sap en saus. Daarnaast worden in onze eigen brouwerij, ‘Brouwerij de Heerlijkheid’ smaakvolle speciaalbieren gebrouwen.

Dit alles en nog veel meer wordt in onze winkel verkocht. Van fruit en groenten tot cadeaupakketten en jam – het assortiment is uitgebreid. Een assortiment wat deels ook bestaat uit biologische producten

Maar we doen nog veel meer. Zo organiseren we kinderfeestjes, rondleidingen en de mogelijkheid om te vergaderen is aanwezig.
In de ontvangstruimte kunt u er onder het genot van een kopje koffie of thee ook gewoon even rustig genieten van het prachtige uitzicht over de boomgaard. En bij mooi weer kunt u heerlijk plaatsnemen op het terras tussen de fruitbomen.
En vergeet natuurlijk de beestenboel niet. De kippen, eenden, geiten, paarden willen graag wat aandacht. En kinderen die meer willen leren over het omgaan met de paarden kunnen terecht bij ons ponylessen.

Jan en Ester Korteland
Kerkbuurt 56
3354XK Papendrecht
078-6440599
info@heerlijkheidpapendrecht.nl
Klik hier voor de website

Back To Top
Lid worden