skip to Main Content

Buena Vista

Grand Cafe Buena Vista is gevestigd in een monumentaal gebouw uit 1630, nabij de Kinderdijkse molens. Dit pand is gebouwd als waardhuis van de polder de Nederwaard. De dijkgraaf en de watergraven van diverse polders kwamen hier bij elkaar om te vergaderen over de waterbeheersing. De Nederwaard is het gebied achter ons restaurant waar zich 8 stenen molens bevinden. Het complete molengebied, bestaande uit totaal 19 molens, behoort tot het werelderfgoed UNESCO.

Dit gebouw is in 2007 overgenomen door de huidige eigenaresse Margaret Stierman – Poldervaart. Het restaurant is nostalgisch ingericht en kan worden gezien als een mini museum. De inrichting van dit restaurant brengt u in de perfecte stemming voor een goed verzorgd diner. Ook is dit de perfecte locatie voor partijen, recepties en bruiloften.

Ons restaurant beschikt over circa 80 zitplaatsen binnen en circa 40 zitplaatsen op het terras. Deze winter zal er gewerkt worden aan de uitbreiding van ons terras. Tevens hebben wij achter ons pand een ruime parkeerplaats.

Gegevens

Buena Vista
Molenstraat 230
2961AR
Kinderdijk
078-6912485
info@grandcafebuenavista.nl
Website

Back To Top
Lid worden