skip to Main Content

Boerderij de Baat

Gelegen aan het riviertje de Giessen dat slingert tussen Noordeloos en Hardinxveld-Giessendam ligt het dorpje Giessen-Oudekerk. Hier is het  melkveebedrijf van de familie de Baat gevestigd.

Ruim appartement
Op de voormalige hooizolder van onze monumentale boerderij hebben wij een ruim appartement (130 m²) gecreëerd dat plaats biedt aan 8 personen. Het appartement heeft een eigen ingang aan de westgevel van de boerderij. Daar is de mogelijkheid om uw auto(’s) te parkeren en lekker buiten te zitten. Ook is er een terras aan het water. Dit is een heerlijke zwemplekje waar u gebruik kunt maken van 2 kano’s, een roeiboot en surf speelplank.

In de grote woon- en eetkamer bevindt zich een internetaansluiting, televisie, radio/CD-speler en enkele gezelschapsspelletjes. De keuken is compleet ingericht. De keuken en de eethoek zijn in één ruimte maar door het hoogteverschil toch gescheiden.

Er zijn twee ruime slaapkamers. In iedere slaapkamer staat een tweepersoonsbed. In één van de twee zijn de eenpersoons-bedden echte bedsteden en hier is ook een wastafel. In de andere slaapkamer staat naast het tweepersoonsbed ook een stapelbed.

Er is een aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er nog een apart toilet.

Interessant
Een verblijf op de boerderij is erg interessant. Wilt u meer weten geven wij u op verzoek een gratis rondleiding met bezoek aan de melkstal. Ook aan de kinderen geven wij een begrijpelijke uitleg.

Geen vaste aankomst- of vertrekdag, in overleg is bijna alles mogelijk, echter geen aankomst op zondag.

U kunt bedlinnen bij ons huren. Uw bed is opgemaakt bij aankomst en er ligt een handdoekenset voor u klaar.

Boerderij de Baat
Oudkerkseweg 2
3381 KR Giessen-Oudekerk
0184-651898
info@boerderijdebaat.nl
Klik hier voor de website

Back To Top
Lid worden