skip to Main Content

B&B Gasterij De Donk

Welkom bij Gasterij De Donk!

In onze sfeervolle Gasterij kunt u genieten van het mooiste stukje Nederland.
Gelegen in natuurgebied De Donkse Laagten is het uitzicht weids en groen. Wij ontvangen u graag en schenken een heerlijke espresso, cappuccino of andere biologische koffie specialiteit. Wij werken met mooie producten uit onze streek, zoals Graafstroomkaas, Polderbrood, en bloem van Korenmolen de Hoop. Huisgemaakte appeltaart of een Poldertosti serveren wij voor u met een glimlach. De Gasterij staat naast onze statige boerderij (1872) en aan de Boezem. Wanneer het weer het toelaat is het goed toeven op ons terras.

Omdat de sfeer laagdrempelig en ontspannen is ontstaan er vaak leuke gesprekjes tussen onze gasten, maar leest u liever even een boek of geniet u van de rust dat is ook fijn.

Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor groepen zijn wij op aanvraag ook op andere dagen beschikbaar. Een mooie ruimte voor het vieren van uw verjaardag, het geven van een training of workshop of andere gelegenheid.

Vanaf Maart 2019 beschikken wij over 3 nieuwe bed&breakfast kamers met eigen badkamer en koffie-thee gelegenheid. Het worden 3 ruime tuinkamers met eigen terrasje en geweldig uitzicht.

Neemt u eens een kijkje op onze website www.gasterijdedonk.nl.

Elkaar ontmoeten, even tot rust komen en nieuwe energie opdoen.

Gasterij De Donk
Donkseweg 6
2974 LG Brandwijk
Suzan van Pelt
suzan@donkseweg.nl
06-18348722
Klik hier voor de website

Back To Top
Lid worden