skip to Main Content

Antiekboerderij Graafland

In een monumentale boerderij gelegen in het veenweide-gebied van de Alblasserwaard is het cartografisch antiquariaat Antiekboerderij Graafland gevestigd. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van antieke landkaarten en topografische prenten. Een belangrijk deel van onze collectie bestaat uit oude prenten en kaarten van de Alblasserwaard, Krimpenerwaard, Lopikerwaard  Vijfheerenlanden en het eiland van Dordrecht.

Expositieruimte
Op de oude deel is een expositieruimte ingericht waar u een uitgebreide collectie antieke landkaarten, stadsplattegronden en stads- en dorpsgezichten kunt bezichtigen.

Catalogus op internet
Hoewel het geen vervanging is van een expositieruimte, leent het internet zich uitstekend voor het presenteren van antieke landkaarten en oude prenten. Op onze website is een uitgebreide catalogus van ons antiquariaat beschikbaar.

Koeien
Prenten waarop koeien en ander vee zijn afgebeeld vormen ook een toepasselijk onderdeel van onze collectie. Op onze website treft u hiervan een selectie aan.

Openingstijden
U kunt de collectie komen bekijken, tijdens onze inloopdagen, op zaterdagen van 10.00 tot 15.30 uur. Vanwege beursdeelname kunnen wij afwezig zijn. Kijk op de website of bel ons voor een actueel overzicht van de inloopdagen. Wilt u op een andere dag of tijdstip komen kijken, dan kan dit volgens telefonische afspraak.

Openingstijden: Zaterdagen van 10.00 tot 15.30 uur

R. Westdijk
Graafland 71-A
2964 BK Groot-Ammers
0184-600926
info@antiekboerderijgraafland.nl
Klik hier voor de website

Back To Top
Lid worden