Skip to content

Komende week in theater Peeriscoop: Lekker lachen met toneelgroep Yrros! en lekker LUDIQUE! op de dinsdagavond.

Even lekker lachen op de zondagmiddag? Dat kan aanstaande zondag 28 november in Theater Peeriscoop. Toneelgroep YrroS! uit Sleeuwijk brengt twee komische eenakters nu boven de rivieren. De visie van twee zussen op het leven, dood en andere wereldse zaken – in ‘Droomland’ – is van een hilarische eenvoud.

Na een korte intermezzo start de wel heel speciale verstandhouding tussen huisman Ivo en zijn buren, de uit elkaar gegroeide Helen en Martin, in ‘Die van Hiernaast’.

Een middagprogramma om even lekker te lachen en je af te vragen waarom… Na afloop heeft u genoeg tijd om na te praten met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Entree bedraagt €12,50 inclusief een consumptie en gebruik van de hapjestafel na afloop. De voorstelling begint om 16:00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Kaartjes reserveren kan via www.peeriscoop.nl of 0183-690022.

LUDIQUE! Verleidelijk, vernieuwend en op eigen wijze
LUDIQUE! staat op dinsdagavond 30 november in Theater Peeriscoop met hun nieuwe voorstelling: APROPOS.

De internationaal succesvolle muziektheatervoorstellingen ‘ZARAH, Zonde van de Liefde’ en ‘From BERLIN with Love’ werden door het publiek in grote getale omarmd en met verschillende theaterprijzen in binnen- en buitenland bekroond. Tijdens hun Europese tournee keert LUDIQUE! ook dit seizoen in de Nederlandse theaters terug met hun gloednieuwe voorstelling: ‘APROPOS’.

Op onnavolgbare wijze neemt LUDIQUE! u mee in hun wonderlijke wereld, waarin uiteenlopende theatervormen moeiteloos in elkaar overgaan en samensmelten tot een uniek en muzikaal geheel. Een theaterbeleving in zijn puurste vorm, waarin aspecten zoals plaats, tijd of gender niet van belang zijn.

Speciaal voor ‘APROPOS’ mocht LUDIQUE! samenwerken met (inter)nationaal gelauwerde componisten en creëerden zij samen nieuwe muziek en geven tevens in hun kenmerkende stijl klassieke parels nieuwe glans.

De voorstelling begint om 20:30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Entree bedraagt €19,50 inclusief twee consumpties.

Kaartjes reserveren kan via www.peeriscoop.nl of 0183-690022.

Voorstelling:                                             Theatergroep YrroS! – Droomland & Die van Hiernaast
Datum:                                                        Zondag 28 november
Aanvang:                                                    16:00 uur
Tickets:                                                       €12,50 incl. 1 consumptie & hapjestafel na afloop

Voorstelling:                                             LUDIQUE! – Apropos
Datum:                                                        Dinsdag 30 november
Aanvang:                                                    20:30 uur
Tickets:                                                        €19,50 incl. 2 consumpties

Beeld: @sushilla.nl 

 

Back To Top
Lid worden