Skip to content

Kinderschaatsbaan bij Avonturenboerderij Molenwaard

GROOT-AMMERS • Op Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers is zaterdag 17 november een kinderschaatsbaan geopend.

De schaatsbaan is geopend in het kader van het thema ‘Winter op de Boerderij’. Kinderen kunnen Sinterklaas en zijn Pieten begroeten en een rondje schaatsen op de kinderschaatsbaan.

Sinterklaas heeft speciaal voor Avonturenboerderij Molenwaard zijn Boerderijpieten uit Spanje meegenomen. De Goedheiligman is er zelf ook bij op verschillende tijdstippen. Hij brengt op zaterdag 24 november, zondag 25 november, zaterdag 1 december en zondag 2 december een bezoek aan de Avonturenboerderij aan de Wilgenweg 3 in Groot-Ammers.

Bovendien hebben Fien en Teun tijdens Sinterklaas een speciale show, waarin ze natuurlijk hun schoentje mogen zetten. Kinderen die net als Fien en Teun hun schoen willen zetten, mogen op woensdag 5 december naar de Avonturenboerderij komen en hun schoen laten vullen door de Pieten

Vanaf 17 november kunnen kinderen gezellig schaatsen op de Fien & Teun-kinderschaatsbaan bij de Avonturenboerderij. Schaatsen voor de kinderen zijn te leen op het park. Het gebruik van de schaatsen is inbegrepen bij de entreeprijs tot het park.

Voor meer informatie: www.avonturenboerderij.nl. Avonturenboerderij Molenwaard is ook te vinden op Facebook.

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden