Ga naar hoofdinhoud

Fotowedstrijd van project ‘Denkend aan Holland’

Het project Denkend aan Holland gaat over het landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Daar moeten we zuinig op zijn. Nog meer gaan waarderen. Daarom moeten we het landschap zien, proeven, voelen en beleven. Dat gaan we zien met de vele foto’s van deze fotowedstrijd.

ZO DOET U MEE:
– Maak tussen 1 september 2021 en 1 september 2022 een of meer foto’s van het landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, iets eruit of een onderdeel ervan. Dat mag van alles zijn. Laat uw creativiteit zoveel mogelijk de vrije loop…
– De foto moet van goede kwaliteit zijn; minstens 300 dpi; het liefst liggend formaat.
– Stuur de foto als bijlage bij een email naar Museum De Koperen Knop (zie onder). Als u niet over digitale mogelijkheden beschikt mag u ook een afdruk opsturen.
– Alle tijdige inzendingen zullen zoveel mogelijk worden gebruikt in exposities in de herfst van 2022 in Museum De Koperen Knop, Museum Het Voorhuis of het Werelderfgoed Kinderdijk. Daarnaast worden ze voor publiciteit rond het gehele project gebruikt.
– Een deskundige jury en een publieksjury zullen alle inzendingen beoordelen en vijf geldprijzen toekennen van elk € 100.
– Alle ingestuurde foto’s worden gezamenlijk eigendom van Museum De Koperen Knop en Den Hâneker.
Deze fotowedstrijd is onderdeel van het project Denkend aan Holland en wordt gesteund door Groen Verbindt (Gebiedsdeal A-V) en de Gemeente Molenlanden.

Klik hier voor meer informatie.

Back To Top
Lid worden