Skip to content

Artikel Kontakt: Belle en het Beest De Musical in de top 3 voor een Musical Award

MOLENAARSGRAAF • Nadat theaterliefhebbers een maand lang konden stemmen op hun beste familiemusical is het Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf gelukt om in de top 3 te komen met hun sprookjesvoorstelling Belle en het Beest De Musical.

Dit betekent dat deze voorstelling nog steeds kans maakt op de Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs 2022, die op 28 april tijdens het Musical Award Gala uitgereikt zal worden. Na de bekendmaking van de top 3, is er een nieuwe stemronde gestart waarin iedereen, ook degenen die eerder al stemden, weer op hun beste familiemusical kan stemmen. De familiemusical die het meeste stemmen heeft, zal de Musical Award winnen.

Met het toevoegen van deze prijs aan de Musical Awards krijgen familiemusicals voor het eerst een podium op het event waar jaarlijks de belangrijkste prijzen op musicalgebied worden uitgereikt. Daarmee gaat een droom van Hoorne Entertainment in vervulling. Zo werkt de theaterproducent uit Molenaarsgraaf al jarenlang hard aan het verwezenlijken van de meest meeslepende theatervoorstellingen voor de hele familie. Dat resulteert erin dat de sprookjesvoorstellingen grote publiekstrekkers zijn. Het winnen van een Musical Award met deze voorstelling zou daarom een bevestiging en kroon zijn op al het werk.

Anders dan bij andere prijzen van de Musical Awards, is er voor de Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs geen speciale jury samengesteld. Het Nederlandse publiek kan zijn stem uitbrengen op de genomineerde musicals en bepaalt zo welke familiemusical de prijs wint. De tweede stemronde loopt tot en met 25 april 2022. Op basis van het aantal stemmen zal blijken wie tijdens het Musical Award Gala met de prijs naar huis gaat.

Stemmen op Belle en het Beest De Musical is mogelijk via www.leuksteticketspublieksprijs.nl/belle. Stemmers maken met hun stem kans op twee musical tickets naar keuze.

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden